Indvendigt og udvendigt malerarbejde i Roskilde, Holbæk & Lejre

Udvendigt malerarbejde til enhver smag

Har du en facade der er begyndt at se lidt slidt ud, og nogle vinduer der trænger til en kærlig hånd?

Så kan jeg hjælpe dig med at få frisket din facade op hvis du bor i Roskilde, Holbæk, Lejre og omegn.

Jeg har nemlig mange års erfaring med både udvendigt og indvendigt malerarbejde. Jeg kan både stå for udvendig maling af dine døre og vinduer, samt husets facade - som også kan være alt fra træbeskyttelse af din terrasse, carport, skur, hegn osv.

Facaden har generelt brug for beskyttelse, da din facade på daglig basis udsættes for diverse former for godt og dårligt vejr, som påvirker facaden rigtig meget.

Indvendigt malerarbejde til kunder i og omkring Roskilde, Holbæk & Lejre

Har du brug for en professionel maler til at udføre dit indvendige malerarbejde, det kan være alt fra tapetsering, maling af vægge og lofter samt diverse fuldspartlinger m.m.

Der er ingen opgave der er for stor eller for lille, hvis opgaven er af større omfang har jeg nogle gode samarbejdspartnere som jeg udfører arbejdet sammen med, og vi anvender udelukkende kvalitetsmaling hver gang - vi har stor respekt for malerarbejdet og kvaliteten er derefter.

Som din maler udfører jeg og mine samarbejdspartner en grundig gennemgang af opgaven inden vi påbegynder for at tjekke for revner og ujævnheder, da et godt fundament helt klart giver de bedste og flotteste resultater.

Få et tilbud på indvendigt og udvendigt malerarbejde

Skal du have udfører indvendigt eller udvendigt malerarbejde? Så er du velkommen til at ringe til mig på 51 20 08 68, hvis du står og mangler en kompetent maler til din opgave.

Jeg står klar til at vejlede og rådgive dig i forhold til din maleropgave.Maler Gården v. Eva Juul Jensen - Ejbyvej 4, Rye - 4060 Kr.Såby
Telefon: +45 51 20 08 68
info@malergaarden-ejj.dk