Udførelse af gavlmalerier i Roskilde, Holbæk, Lejre & omegn

Skal i bruge et gavlmaleri? Eller anden form for dekorationsmalerier såsom, marmorering, ådring og forskellige vægdekorationer.

Jeg har også i flere tilfælde udført arbejde for kirker i form af kirkebænke et orgel m.m. I Roskilde, Holbæk, Lejre og omegn. Når man laver dekorationsmalerier, marmorering og ådring kan dette kun tilbydes hvis man har den relevante uddannelse, jeg tog denne uddannelse tilbage i 2009/2010 og har udført flere forskellige opgaver inden for kirke renovering, skjolde til diverse bryllupper samt gavlmalerier.

Sæt dit personlige præg på din bygning med et gavlmaleri

Står du med et ønske om at give din bygning et personligt præg, eller noget som bare kendetegner din bygning? og ønsker du at få det foreviget med et maleri, så er du kommet det rette sted hen. Jeg har nemlig mange års erfaring med gavlmalerier, og sætter en stor ære i at bevare håndværket ved malerfaget.

Uanset hvad du ønsker at få lavet af gavlmalerier, så kan jeg stå for opgaven for dig. Min ypperste opgave er at udfører arbejdet i dialog med dig som kunde, da dette helt klart giver de bedste resultater og min største opgave er at levere et stykke arbejde som indfrier kunden forventninger til opgaven, og derfor tager vi en dialog om projektet inden påbegyndelsen.

Kontakt mig i dag og få en dialog om dit gavl og dekorationsmaleri

Har du et ønske om at få lavet et gavlmaleri, dekorationsmaleri eller vedligeholdelse i en kirke? Så kontakt mig i dag på 51 20 08 68 og så tager vi en snak om hvad jeg kan hjælpe dig med.

Jeg glæder mig til at høre fra dig! :-)Maler Gården v. Eva Juul Jensen - Ejbyvej 4, Rye - 4060 Kr.Såby
Telefon: +45 51 20 08 68
info@malergaarden-ejj.dk